<< Takaisin

Joulupuu Tampere 2022

Auta Tampereen seudun vähävaraisten perheiden sekä eriarvoisessa asemassa olevien perheiden lapsia ja nuoria osallistumalla Joulupuu-hyväntekeväisyyskeräykseen. Tampereen keräys on järjestetty Tammerkosken Nuorkauppakamarin ja Tampereen ev.lut seurakunnan toteuttama jo yli 8 vuoden ajan, ja seurakunnan tiimi on vastannut lahjojen jakamisesta Tampereen seurakunnan kautta, mutta myös Tampereen sosiaalitoimen ja eri yhteistyöjärjestöjen asiakkaille.

Vuonna 2022 haluamme keskittyä rahalahjoituksiin, sekä lahjakortti-lahjoituksiin, perinteisten joululahjojen sijaan. Keräyksen uudistamiseen on vahvasti vaikuttanut se, että haluamme toteuttaa keräyksen ekologisemmin, vähentämällä turhan materian määrää. Monesti perheille lahjakortit ovat myös kohdennetumpi ja mieluisampi vaihtoehto. He voivat valita itse, mitä hankkivat lapsilleen. Perheille ei siis lahjoiteta suoraan rahaa, vaan rahalahjoituksilla hankitaan lahjakortteja.

Lahjatarpeen ylittäviä varoja käytetään alueen nuorten ja lasten tukemiseen Tampereen seurakunnan, Tampereen sosiaalitoimen ja yhteistyöjärjestöjen kautta. Jokainen lahjoitus on tärkeä!

Voit myös lahjoittaa MobilePay numeroon 37594.

Yritykset voivat myös tilata laskun https://link.webropol.com/s/joulupuulasku ja siten ohjata vaikkapa joulumuistamiset tai joulukorttirahat hyvään tarkoitukseen.

Tarkemmat Tampereen seudun paikalliskeräystiedot löydät osoitteesta: www.joulupuutampere.fi
--

Joulupuu-keräys on Joulupuu ry:n koordinoima hyväntekeväisyyskampanja, joka toteutetaan yhteistyössä paikallisjärjestäjien ja Kotimaanavun kanssa.

Lisätietoja keräyksestä:
www.joulupuu.org


Tavoitesumma
30 000,00 EUR
Kerätty 35617 EUR
119%

Tämä kohde on suljettu