<< Takaisin

Joulupuu lasten ja nuorten mielenterveys ja jaksaminen

Auta haastavista taustoista tulevien nuorten mielenterveys- ja jaksamistaitojen vahvistamista!

Joulupuu ry on voittoa tavoittelematon järjestö, joka työskentelee eriarvoisessa asemassa olevien lasten ja nuorten hyväksi. Joulupuu ry kerää vuosittain varoja vaihtuvaan teemaan osana Joulupuu esittää -projektia. Tämän vuoden teemana on haastavista taustoista tulevien nuorten mielenterveys- ja jaksamistaitojen vahvistaminen.

Kerätyt varat ohjataan haastavista taustoista tulevien nuorten mielenterveyttä ja jaksamista tukevaan työhön. Joulupuu esittää -projektissa ovat yhteistyössä Mieli ry, Yeesi ry, Aseman Lapset ry, Rikosuhripäivystys ja Helsingin nuorten turvatalo.

Kerätyillä varoilla voidaan esimerkiksi rahoittaa alan ammattilaisten työaikaa nuorten auttamiseksi, tehdä erilaisia hankintoja nuorten hyväksi ja kehittää erilaisia järjestelmiä, jotka tukevat nuorten mielenterveys- ja jaksamistaitojen vahvistamista. Jokainen lahjoitus on arvokas osa auttamistyötä, sillä pienistä puroista kasvaa iso virta. Auta meitä auttamaan lahjoittamalla eJoulupuu-keräykseen!

Nuorten mielenterveys- ja jaksamistaitojen tukemisen keräys on auki 1.11.-26.12.2023.

Lahjoita alla olevalla lomakkeella tai MobilePay numerolla 42294.
Yritykset voivat myös tilata laskun https://link.webropol.com/s/joulupuulaskuTämän keräyksen lisäksi keräämme eJoulupuu-keräyksessä vuosittain 1.11.-26.12. varoja eri puolille Suomea eriarvoisessa asemassa olevien lasten ja nuorten auttamiseen esimerkiksi joululahjojen muodossa. Autettavat löydetään Joulupuu ry:n, Kotimaanavun ja niiden yhteistyökumppanien kautta. Keräyslupa RA/2020/639.
Kaikki eJoulupuu-keräykset löydät osoitteesta www.ejoulupuu.fi

Tavoitesumma
10 000,00 EUR
Kerätty 4928 EUR
49%

Tämä kohde on suljettu